DEWILDED

DEWILDED is een anagram van Ed de Wild (1972), kunstenaar, architect en interieurarchitect.


Zowel in mijn vrije werk als kunstenaar als in mijn werk als architect spelen geschiedenis en verbeelding een belangrijke rol.


DEWILDED architecture staat voor een architectuur met een logica diep geworteld in de geschiedenis en de bouwkundige traditie. Een duurzame benadering van de ontwerpopgave met inachtneming van de architectonische logica en zijn geschiedenis.


De verbeelding is bij de vormgeving van DEWILDED architecture eerder een gevolg dan een oorzaak. Verbeelding is met name een ‘historische’ herinnering een associatie, die een brug slaat naar het heden en de toekomst.


Als zoon van timmerman, was ik al vanaf jonge leeftijd op de bouwplaats te vinden. Gedurende mijn hele loopbaan bij verschillende gerenommeerde Amsterdamse architectenbureaus, is die affiniteit met de bouwplaats altijd blijven bestaan.


Na mijn opleiding tot bouwkundige koos ik voor een studie architectonische vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, waar ik in 1999 cum laude ben afgestudeerd als interieur architect.


Mijn Master architectuur heb ik in 2005 behaald aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Deze breedte in mijn opleidingen en mijn jarenlange ervaring in de bouwsector, maken mij tot een kundig vormgever. Ik kan waarmaken wat ik bedenk.


Kijkt u voor mijn vrije werk ook eens op www.DEWILDED.eu

DEWILDED

architecture

 

 

 

'vanuit traditie anders'

Ed de Wild

March

 

Boogaardlaan 7 1943DX Beverwijk

email@DEWILDED.com

00 31 (0)6 50591994

 

KvK : 72591471

Bureau Architectenregister:

4.181001.001 interieur architect

1.090615.007 Architect